Squeed blir en del av Semcon

2021-05-11
Skjermbilde 2021-05-11 kl. 14.56.28.png

Vår fantastiske reise i Squeed fortsetter når vi nå blir en del av Semcon Group. Vi fortsetter med vår strategi og mål, "Achieve the amazing" for våre kunder og alle Squeeders.

Semcon kjøper 100% av aksjene i Squeed AB. Med dette styrker Semcon sin digitale posisjon og kompletterer sitt nåværende tilbud, og begge selskaper kan utvide porteføljen med nye kunder og sektorer. 

Squeed fortsetter som leverandør av digital spisskompetanse og innovative konsulenter, - som en del av Semcon Group. I kombinasjon med Semcons blanding av digitale kompetanse og avanserte prosjekter skaper vi innovasjonskraft og ny verdi  - både i Skandinavia og internasjonalt.

Vi kan nå levere hele den digitale reisen fra ide til komplett løsning for både produkter og software. Dette betyr nye spennende muligheter for alle våre kunder, for Semcon og ikke minst for alle våre fantastiske Squeeders. 

Vi ser frem til å gjøre verden bedre ved å skape innovative og bærekraftige teknologiske løsninger  - sammen! 🍀

Squeed er et strategisk viktig oppkjøp som vil tilføre nesten 100 fantastiske kollegaer til selskapet vårt, så vel som nye og spennende kunder. Det vil være ekstremt inspirerende å samarbeide - og gi enda bedre støtte til våre kunder i deres digitale transformasjon. 
Markus Granlund, administrerende direktør i Semcon

 

Les mer og se hva Semcon og Squeed vil skape sammen 


Pressemelding

Vis alle