Squeed er en del av ny rammeavtale med Skatteetaten

2021-09-03
Fremover.png


Squeed har sammen med et konsortium ledet av Knowit vunnet rammeavtale med Skatteetaten. Skatteetaten har landets største IT-miljø innenfor offentlig sektor. Det legges ned over 1.000.000 utviklingstimer i modernisering og digitalisering hvert år, og løsningene blir benyttet av hele Norges befolkning.

Sammen med gode samarbeidspartnere skal vi levere tjenester innen systemutvikling, arkitektur, design og ti andre tjenesteområder til etaten – noe vi gleder oss stort over! Rammeavtalene som er inngått omfatter IT-konsulenttjenester på 14 ulike fagområder, og de gjelder for 2+1+1 år. Verdien over denne perioden er på mellom 2,8 og 4 milliarder NOK.

- Skatteetaten er en av våre viktigste kunder og vi gleder oss over fornyet tillit. Konsulenter trives med samfunnsansvaret som oppdragene i Skatteetaten byr på, og de gode rammene de klarer å skape for fagfolk. Vi har fått god erfaring i å jobbe med større allianser for store kunder som Skatteetaten. Kombinasjonen av ulike spisskompetansemiljøer der mennesker og fag står i sentrum, gir kunden sikkerhet for at den beste konsulenten eller teamet blir satt på riktig jobb.

Avtaleansvarlig Snorre Finanger, Knowit.Vis alle