Velkommen til vår nye Squeeder: Ivo Ivanov

2021-02-09
Ivo Ivanov

Møt Ivo Ivanov, som startet hos oss den 1. februar!

Ivo er en fremoverlent, engasjert og arbeidssom Frontend / JavaScript-utvikler med bred kunnskap og ekspertise – og masse initiativ!

Han kan mye - og jobber både med oppgaver på grunnleggende nivå som verktøy, prosjektkonfigurasjon / oppsett, skripting, integrering, automatisering og testing – og ting som Node, Webpack, Babel og andre. Og like mye med nettutvikling og med biblioteker som React, Redux, Gatsby, GraphQL, etc. I tillegg jobber han også med DevOps i Jenkins, BitBucket, Azure og AWS.

Ivo er vanligvis den som introduserer ny teknologi i prosjektene sine, og han er en svoren tilhenger av og fortaler for blant annet TypeScript, Cypress, CSS-in-JS og alle ting innen Cloud! Han holder gjerne presentasjoner hvor han snakker om ny teknologi eller introduksjon av nye metoder og teknikker. Ivo har jobbet i både små og store prosjekter, blant annet innen forsikring, med e-portalen for norske folkehelsetjenester, helsenorge.no - og med nye nettsider for DNB Bank, hvor han fortsatt er en sentral person.

Jeg valgte Squeed fordi det var annerledes. Jeg kom fra et veldig stort selskap, en kontrast til Squeed på nesten alle måter. Jeg ønsket å prøve noe annet - noe mindre og mer stramt, et sted hvor menneskelig kunnskap og kompetanse blir sett på som den viktigste verdien. Forventningene er blitt oppfylt – Squeed er flatt og inkluderende, og min mening er like viktig som alle andres. Vi kollegaer deler på tvers og jeg ser frem til i å møte alle ansikt til ansikt når det er mulig! At jeg kan bidra til å velge hvilken vei vi skal gå innenfor mitt fagfelt frontend betyr også mye for meg.

Når Ivo har tid til overs, bidrar han til open source-biblioteker som Material-UI - eller han skriver rett og slett sitt eget. Han driver flere egne nettsider og webtjenester som han bruker som lekeområder for nyere og mer eksperimentell teknologi. Utenfor teknologi-verdenen spiller han elektrisk gitar i en musikksjanger som heter “metalcore”, drar på sykkelturer dypt inn i Oslomarka, eller utforsker de vakre norske fjordene på Vestlandet. Han har gått opp Trolltunga flere ganger og skal opp mange ganger til, sier han - og Lofoten står som den neste på lista :)

Vi ønsker Ivo hjertelig velkommen til oss i Squeed!Vis alle